بهترین دوربینهای عکاسی در بازار
اگر عکاس باشید، حتما این سوال تکراری ” ببخشید بهترین دوربین چیه؟ ” را بارها از شما پرسیدهاند. این سوال جواب مستقیمی برای سوال کننده نخواهد داشت و باید اطلاعات بیشتری را در اختیار فرد سوال شونده بگذارد تا جواب صحیح دریافت کند. از این رو ما سعی کردیم تا جوابی کامل برای این طیف از افراد آماده کنیم.
ابتدا باید بدانید به دنبال چه دوربینی هستید؟ پس از مشخص شدن آن باید بدانید چه چیزی از دوربین میخواهید و شما در چه زمینهای فعالیت میکنید. آیا همیشه در سفر هستید؟ آیا دوربین را برای کار حرفهای میخواهید؟ شما در این حرفه تازه کار هستید؟ کار شما عکاسی از منظره است یا کار خبری میکنید؟ دوربین کوچک و سبک میخواهید یا دوربین بزرگ و سنگین؟ بودجه شما چقدر است؟ و در آخر آیا تعلق خاطر به برندی دارید یا خیر؟ و دهها سوال دیگر که باید به آن پاسخ دهید.
با مشخص شدن این موضوعات میتوان به آن پاسخ گفت و آنها را دسته بندی کرد. ما سعی کردیم برای اینکه جواب سوالتان را بهتر دریافت کنید دسته بندی مشخصی را درست کنیم و در آن دسته بندی اقدام به معرفی دوربینهای آن رده کنیم.
دسته بندیها
خانگی و سرگرمی
هدف بسیاری از افراد برای خرید دوربین عکاسی، کسب در آمد و یا آموزش دیدن در این رشته نیست و صرفا میخواهند از لحظه لحظه مسافرتها، میهمانیها، کودک خود و…. عکس بگیرند و به یادگار داشته باشند.
این دسته تنها به جنبه سرگرمی نگاه میکنند و اهمیتی به باقی ماجرا نمیدهند.
تازه کارها
این گروه تازه اقدام به عکاسی کردهاند و به احتمال زیاد در حال آموزش هستند. دوربین این افراد نباید بسیار حرفهای باشد اما دارای حداقلهای است که باید رعایت شود. قیمت متعادل در برابر امکانات پیشرفته از جمله مواردی است که این دوربینها دارند.
خبرهها
این گروه آموزش دیدهاند و میدانند که از عکاسی چه میخواهند و حتی برخی از آنها این رشته را به عنوان شغل ثابت انتخاب کردهاند. دوربینهای این افراد حرفهای هستند و قیمت متوسط دارند که امکانات بسیار خوبی را در اختیار آنها قرار میدهد.
حرفهایها
این گروه آخر و نهایت عکاسی هستند. یعنی در هر رشتهای که فعالیت میکنند، خروجی کار آنها شبیه به یک اثر هنری است. این دسته دوربینهای فوق حرفهای و گران قیمتی دارند که در کنار لنزهای فوق حرفهای صلاحی ارزشمند به حساب میآیند. اکثر پرچمدارهای برندها در دست این افراد هستند.
بهترین دوربینها برای استفاده خانگی و سرگرمی
-
Canon PowerShot IXUS 185
این دوربین کوچک و جمع و جور با قیمتی حدود 4 تا 5 میلیون تومان یکی از مقرون به صرفهترین و بهترین گزینهها برای این نوع عکاسی بدون هیچ دانشی است. این دوربین 20 مگا پیکسلی که سال 2016 معرفی شد، با محدوده دیافراگم f/3.2-f/6.9 عرضه میشود که مجهز به لرزشگیر داخلی دست است.
زوم 8 برابر آن این اجازه را به عکاس میدهد تا بتواند اجسام کمی دورتر را شکار کنند. از دیگر امکانات این دوربین میتوان به قابلیت عکاسی ماکرو، فلاش خوب و کیفیت فیلمبرداری HD اشاره کرد.
-
Canon PowerShot SX540 HS
ظاهر این دوربین خیلی شبیه به دوربینهای DSLR است اما با توجه به حسگر موجود در آن در دسته دوربینهای کامپکت قرار میگیرید. این دوربین با توجه به زوم 50 برابر مناسب افراد علاقهمند به عکاسی از مناظر دور با کمترین هزینه است.
این دوربین 20 مگاپیکسلی محدوده دیافراگم f/3.4-f/6.5 دارد که مجهز به لرزشگیر هوشمند شده. این دوربین ارزانترین دوربین با قابلیت WiFi است که از نقاط قوت آن محسوب میشود.
-
Sony ZV-1 Digital Camera
گرانقیمتترین ( نزدیک 17 میلیون تومان ) و بهترین دوربین کامپکت در این لیست سونی ZV-1 است که با امکانات بسیار زیاد میتواند برای افرادی که کار ویدئو بلاگ انجام میدهند مناسب باشد.
حسگر 20 مگاپیکسلی BSI CMOS این دوربین همراه با لنز ثابت که معادل 24-70 است تصاویر با کیفیت همراه با ویدئوهای 4K با 30 فریم بر ثانیه ثبت میکند که چیزی فراتر از یک دوربین کامپکت به حساب میآید.
لرزشگیر هوشمند، اتصال WiFi، قابلیت نصب فلاش اکسترنال، صفحهنمایش 3 اینچ چرخشی و خروجی 3.5 میلیمتر میکروفون از دیگر نقاط قوت این دوربین هستند.
بهترین دوربین برای تازه کارها
-
Nikon D3500
3500 برای افرادی که تازه کار هستند و میخواهند دوربین با کیفیت همراه با امکانات بالا خریداری و تا چند سال از آن استفاده کنند مناسب و عالی است.
این دوربین با سنسور APS-C در دسته DSLR های نیکون قرار میگیرد که هم با لنز و هم به صورت بادی فروخته میشود تا در آینده خودتان هر لنزی که میخواهید بر روی آن سوار کنید.
رزولوشن 24 مگاپیکسل این دوربین بهترین عکسها را برای شما میگیرد و میتواند به صورت FHD با سرعت 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند.
حساسیت ایزو در این دوربین از 100 تا 25600، تعداد نقطه فکوس 11، سرعت عکاسی پیاپی 5 فریم و راه ارتباط با گوشی موبایل از طریق بلوتوث و نرم افزار مخصوص نیکون است.
-
Canon 250D
این مدل از کنون رقیب مستقیم 3500 محسوب میشود که از آن جدیدتر و گرانقیمتتر( نزدیک به 15 میلیون ) است. سنسور و رزولوشن این مدل مانند 3500 است که برای تازه کارها مناسب خواهد بود.
صفحه نمایش 3 اینچ متحرک لمسی این مدل میتواند در فکوس کردن حین فیلمبرداری به شما کمک بزرگی کند.
این دوربین جز ارزانترین مدلها با قابلیت ضبط 4k و WiFi است که حساسیت ایزو آن از 100 تا 25600 و حداقل سرعت عکاسی پیاپی آن 5 فریم در ثانیه خواهد بود.
-
Olympus OM-D E-M10 Mark IV
این دوربین در رده دوربینهای بدون آینه قرار میگیرد و از سنسور کوچکتری نسبت به نیکون و کنون بهره میبرد.
رزولوشن 20 مگاپیکسل، منظره یاب دیجیتال، امکان فیلمبرداری 4K، استفاده از لنزهای سری 4.3 شرکت الیمپوس و باقی شرکتها و لرزشگیر 5 جهته پیشرفته از نقاط قابل توجه این دوربین هستند.
-
Fujifilm X-T200 Mirrorless
این دوربین یکی از بهترینها در کلاس مبتدیها و بدون آینه است. استایل آن شبیه به محصولات قدیمی و نگاتیو فوجی است که مجهز به تکنولوژیهای روز شده و همین موضوع به جذابیت بصری آن کمک شایانی کرده است.
حسگر این دوربین APS-C 24 مگا پیکسل است که میتوان با لنزهای متنوع این شرکت از آن استفاده کرد.
تعداد نقطه فکوس بالا، فیلمبرداری 4k با 30 فریم بر ثانیه، صفحه نمایش با کیفیت و بازشو از نقاط قوت این دوربین گران قیمت ( نزدیک 20 میلیون تومان ) هستند.
بهترین دوربین برای افراد خبره
-
Fujifilm X-s10 Mirrorless
این دوربین بدون آینه جدید فوجی با حسگر APS-C و رزولوشن 26 مگاپیکسل از بهترینهای بازار است. امکان تعویض لنز، دکمههای در دسترس برای تغییر نوردهی و کنترل دوربین، نمایشگر با کیفیت و باز شو و منظرهیاب با کیفیت 2.360 هزار نقطهای تنها گوشهای از امکانات جالب این دوربین ارزان قیمت هستند.
در این دوربین کفشک فلاش که برای قرار دادن میکروفون شاتگانی و یا HF استفاده میشود نیز وجود دارد. این دوربین از لنزهای سری X این شرکت پشتیبانی میکند.
-
Nikon Z5
دوربینهای بدون آینه در برند نیکون اصلا ارزان قیمت نیستند و هرکسی نمیتواند آن را خریداری کند.
برای همین نیکون یک مدل مقرون به صرفه با نام Z5 را با امکاناتی نظیر حسگر CMOS 24 مگاپیکسل با سرعت عکاسی پیاپی 4.5 فریم بر ثانیه، منظره یاب الکترونیکی 3.6 هزار نقطه، صفحه نمایش 3.2 اینچی لمسی بازشونده، فیلمبرداری 4k با لرزشگیر حرفهای، ورودی میکروفون و خروجی هدفون و محدوده ایزو 100 تا 51200 به بازار عرضه کرد.
-
Sony A7 lll
این دوربین بی نظیر است و اگر یکبار با دوربینهای سری آلفا سونی عکاسی کرده باشید متوجه حرف من خواهید شد. این دوربین در رده فول فریمها قرار میگیرد و از سنسور اختصاصی سونی با نام Exmor R BSI Cmos استفاده میکند که 24 مگاپیکسل رزولوشن و هماهنگی خوبی با پردازشگر BionzX دارد.
این ترکیب نویز را به شدن کاهش میدهد و عکاسی و فیلمبرداری در شب را به بهترین حالت خود میرساند. 693 نقطه فکوس، محدوده ایزو 100-25600، سرعت عکاسی پیاپی 10 فریم بر ثانیه، فیلمبرداری 4K، ارتباط wifi و nfc، ورودی میکروفون و خروجی هدفون از نقاط قوت دیگر این دوربین گران ( نزدیک 55 میلیون تومان ) محسوب میشود.
بهترین دوربین برای حرفهایها
-
Canon 5D Mark IV
بهترین دوربین کنون در این دسته 5D است که عکاسان و فیلمبرداران زیادی از آن استفاده میکنند. حسگر فول فریم 30 مگاپیکسل با پردازشگر Digic6+ این امکان را به 5D میدهد که با 7 فریم بر ثانیه عکاسی پیاپی داشته باشد.
این دوربین مانند غول کنون یعنی 1DX Mark ll از 61 نقطه فکوس استفاده میکند که ترکیب آن با تکنولوژی Dual pixel AF ( میتوان با استفاده از نمایشگر بر روی سوژه فکوس کرد ) دست فیلمبرداران و عکاسان را باز نگه میدارد.
حساسیت ایزو با گسترش به 50 تا 102400، فیلمبرداری 4k با 30 فریم بر ثانیه، مانیتور 3.2 اینچ لمسی، ورودی میکروفون و هدفون، دو محفظه کارت ذخیره SD و CF، ارتباط wifi و nfc و GPS از دیگر نقاط قوت این دوربین 88 میلیون تومانی هستند.
-
Nikon D850
نیکون با 850 ثابت کرد که میتوان تکنولوژی به کار رفته در دوربینهای ورزشی با عکاسی پیاپی بالا و رزولوشن بالای دوربینهای پرتره ترکیب کرد. نتیجه این معجون شگفت انگیز D850 است که با حسگر BSI 45 مگاپیکسل میتواند همراه رزلوشن بالا، 7 فریم بر ثانیه ( قابلیت افزایش تا 9 فریم ) عکاسی پیاپی داشته باشد.
صفحه نمایش لمسی 3.2 اینچ بازشو، حساسیت ایزو با گسترش به 32-102400، فیلمبرداری 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه، 151 نقطه فکوس، صفحه نمایش 3.2 اینچ لمسی بازشو، ورودی میکروفون و خروجی هدفون، ارتباط WiFi,NFC و بلوتوث، دو محفظه کارت ذخیره سازی SD و XQD و قابلیت ضبط تایم لپس با کیفیت 4K و 8K از نقاط قوت دیگر این دوربین (61 میلیون تومانی ) گرانقیمت محسوب میشوند.
- Sony A7R IV
غول سونی در این رده با حسگر 61 مگاپیکسل برترین دوربین محسوب میشود.
این بالاترین رزولوشن دوربینهای فولفریم تا به امروز است و برای کسانی که میخواهند به بیشترین جزئیات موجود در تصویر دست پیدا کنند طراحی شده است.
حسگر این دوربین با قابلیت پیکسل شیف میتواند برای عکاسیهای ثابت، رزولوشن عکس را تا 240 مگا پیکسل افزایش دهد.
عکاسی با فرمت غیر فشرده و خام bit-14، فیلمبرداری 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه، 567 نقطه فکوس هایبرید، حساسیت ایزو با گسترش به 50-102800، سرعت عکاسی پیاپی 10 فریم بر ثانیه، صفحه نمایش 3 اینچ لمسی بازشو، لرزشگیر 5 محوره با تاثیر 5.5 استاپ، ورودی میکروفون و خروجی هدفون و ارتباط wifi ، nfc و بلوتوث از دیگر قابلیتهای این دوربین ( 75 میلیون تومانی) گرانقیمت است.
نظرات کاربران